Enkla lösningar på svåra problem

Swegon tog fram ett proof of concept för en molnlösning för styrning av ventilationssystem. När det visade sig vara en hållbar väg så kontrakterade de oss för att ta fram rätt arkitektur och teknikval för att lösa deras behov. Resultatet blev en lösning helt byggd på teknik i Azure, med IoT enheter för kommunikation mot molnet där allt från fjärrstyrning till prediktiv teknik kunde användas för att leverera en optimal erfarenhet för slutkunden.

We contracted CeriQ for one project and later engaged them in another. The consultants from CeriQ are really skilled in their field but also contributes to the team spirit. I appreciated their experience from many industries and find them very easy to work with.

John Wibring, Utvecklingschef

Hos Coloreel har vi tagit designmjukvaran från prototyp till produkt. Med programmet kan slutanvändaren färgsätta sina broderier med allt från solida färger till otroliga effekter, som sedan skickas direkt till coloreel-enheten för utskrift på tråd och matning in i en brodyrmaskin. Här har vi från första början tagit fram konceptet med effekter som kan kombineras så långt din fantasi når, och sedan genomfört det hela i praktiken.

Extreme resourceful and knowledgeable that knows what they are talking about, effective and reliable at work. CeriQ does not only bring a good resource to the IT team but an excellent resource to rely on when death lines are ahead even when cross organizational collaboration is required.

Hector Cardenas, Coloreel AB

För Apportgas har vi utvecklat hela IT-plattformen som ligger till bas för verksamheten. Med integrationer direkt mot gasmarknaden, prediktiv logik som justeras automatiskt när mätvärden finns tillgångliga, CRM och direktkoppling mot affärssystemet så underlättar programmet Apportgas vardag så att de kan pressa priserna och vara marknadsledare inom sitt område, trots sin lilla personalstyrka.

Det program CeriQ har skapat åt oss är basen i vårt företag. CeriQ har alltid hittat en lösning på de funktioner vi har önskat att programmet ska klara.

Gustaf Wachtmeister, Apportgas AB

Som en del i Flintabs utvecklingsteam har vi hjälpt till att ta deras erbjudande framåt. Med ansvar för allt från rapportsystem till säkerhet så har vi byggt centrala delar av Viktoria 2, och skapat möjligheter för Flintab att sticka ut från sina konkurrenter.

CeriQ har tillfört spetskompenens till vårt team på Flintab AB. Deras konsult har snabbt satt sig in i vårt system occh vårt arbetssätt.

Patrik Ljungwall, Flintab AB

För Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB har vi bland annat tagit fram ett system för övervakning av operatörutbildningen som bidrar till en bättre och säkrare kärnkraft i Sverige. Med en kombination av avancerad digital ljudhårdvara från bland annat Behringer, och vår egna kompetens inom systemutveckling, har vi tagit fram en lättanvänd lösning för att kontrollera ljudupptagning i simulatoranläggningen för Oskarshamn 3.

CeriQ är problemlösare som arbetar med både små och stora projekt med samma engagemang och inlevelse. Att alltid ge kunden det han förväntar, och ofta mer, är ett kännetecken!

Serviceingenjör, KSU AB
;