Rådgivning

Rådgivning

Hårdvara

Med våra många kontakter bland hårdvaruleverantörer, kombinerat med en gedigen kunskap om krav och kapacitet på både ny och gammal hårdvara, kan vi hjälpa er att inte bara köpa hårdvara, utan att köpa RÄTT hårdvara. Vi har erfarenhet av att kravspecificera allt ifrån handdatorer, arbetsstationer, servrar, nätverksutrustning och mycket mer för att se till att verksamheten fungerar optimalt - till en kostnad som är anpassad efter era mål.

Vi arbetar både med fabriksny hårdvara, men där behovet finns också med begagnad, fabriksåterställd utrustning. Har ni en verksamhetskritisk server med en hårddisk som dött som inte går att få tag på längre, eller kanske en floppyläsare i en CNC-maskin som inte längre fungerar - ta kontakt med oss så hjälper vi er hitta utrustningen ni behöver för att förlänga livstiden på era investeringar. Självklart med garantier på allt som går!

Rådgivning

Mjukvara

Specialbyggd mjukvara i all ära, men ute i världen finns det tusentals företag som tar fram mjukvara som är byggd för att passa flera kunder. Vi hjälper er gärna med att ta fram ett underlag för era krav på mjukvara, och kan hjälpa er att hitta leverantörer som kan erbjuda en lösning. Vi hjälper er sedan gå igenom offerterna och välja det bästa alternativet efter era behov.