Kunder

Kunder

IDstories

 

Vi har under lång tid funnits till hand för IDstories och dess systerföretag med utveckling av deras tjänster inom turist- & kultur-information, där turister och andra intressenter kan använda de skyltar som finns på utvalda platser i södra Sverige för att snabbt nå mer information om en sevärdighet.

IDstories ligger i framkant vad gäller användning av ny teknik, och använde tidigt SMS, epost, QR-koder och RFID för att leverera stories till sina kunder.

Idag är de i en övergång till NFC för att koppla informationen, eller som de säger själva, Klicka på verkligheten.

 

 

Apportgas AB

 

Apportgas är ett litet företag som säljer naturgas via gasnätet direkt till privatpersoner och företag.

Tillsammans med våra partners har vi åt Apportgas konstruerat ett system där allt ifrån kundhantering till kommunikation med gasmarknaden för automatisk mätaravläsning och fakturering hanteras.

Tack vare den omfattande automatiseringen kan Apportgas pressa priserna och agera marknadsledande trots sin lilla personalstyrka.

Flintab AB

 

Åt Flintab i Jönköping har vi under 2013 & 2014 varit med och utvecklar ett nytt våg- & inpasseringssystem.

Systemet är grunden för deras helt nya platform, som ersätter ett äldre system som de utvecklat på sedan 90-talet.

Vår kompetens inom områden som säkerhet och effektivitet, kombinerat med ett perspektiv utifrån, har hjälpt projektet Viktoria 2 att gå från stillastående till sålt och driftsatt hos de första kunderna.

Vi utför fortlöpande tjänster åt Flintab.

KSU AB

 

För Kärnkraftsäkerhet och Utbildning AB har vi tagit fram ett system för övervakning av operatörutbildningen som bidrar till en bättre och säkrare kärnkraft i Sverige. Med en kombination av avancerad digital ljudhårdvara från bland annat Behringer, och vår egna kompetens inom systemutveckling, har vi tagit fram en lättanvänd lösning för att kontrollera ljudupptagning i simulatoranläggningen för Oskarshamn 3.

CeriQ har bistått med en skärpt programmerare med stor it-kunskap. Det program de har skapat åt oss är basen i vårt företag. De har alltid hittat en lösning på de funktioner vi har önskat att programmet ska klara. - Gustaf Wachtmeister, Apportgas
CeriQ har tillfört spetskompenens till vårt team på Flintab AB. - Patrik Ljungwall, Flintab