CeriQ Butik

CeriQ Butik

Vi bygger inte e-handel i nivåer - vi bygger e-handel som passar dig

 

 

Med vår e-butikslösning är det du som bestämmer utseende och funktionalitet!

Om du säljer, eller är intresserad av att börja sälja, produkter eller tjänster på internet men har höga krav på kvalitét och särskiljning från konkurrenterna, så är CeriQ Butik för dig. Tack vare upplägget med en grundplattform som anpassas just efter dina särskilda önskemål och behov så får du en plats på internet som är skräddarsydd för dig, och som utvecklas ihop med dig när din verksamhet växer.

CeriQ Butik är inte en nyckelfärdig lösning som du själv sätter upp med några enkla klick på Internet, vår e-butikslösning levereras som en plattform som specialanpassas av proffs för just dina behov och efter dina önskemål och krav, allt för att den ska passa just dig.

Det ger dig en butik som du kan vara nöjd med under lång tid framåt, men där möjligheterna till anpassningar inte tar slut efter lanseringen. Du kan alltid förändra layout, funktioner, betallösningar, rapporter eller kopplingar mot andra system, ja i stort sett vad du vill. Våra duktiga utvecklare finns hela tiden här för din skull!

CeriQ Butik

Erbjud

Oavsett om du behöver kundunika prislistor, varianthantering, kampanjer, eller varför inte paketartiklar, så finns det färdigt i butikslösningen. Sedan specialanpassas allt efter dina behov - det är dina önskemål som styr. 

Håll koll på dina artiklar med rapporter i CeriQ Butik, med allt från beställningsunderlag till lagerrapporter och inventeringsunderlag.

Ta betalt

Payson, Paypal, Svea Ekonomi och Klarna är bara några av de betalleverantörer som redan idag kan användas i CeriQ Butik - för att inte nämna möjligheten att själv ställa ut fakturor till dina kunder. Självklart så löser vi även andra betalsystem!

Även här har vi massor med rapporter för att du ska kunna följa upp din försäljning. Bland rapporterna finns bland annat orderjournaler, försäljningsrapport och plocklistor.

Integrera

Se din statistik med både besökare och köp på Google Analytics, visa dina produkter på Google Merchant, Prisjakt, Pricerunner eller Fyndiq, eller varför inte lägga ut din lagerhantering till en extern logistikpartner? Det finns massor med färdiga kopplingar mot tredjepartssystem, och fler tillkommer hela tiden.

Eftersom systemet är öppet så löser vi självklart en koppling till ditt affärssystem också.

Sök och du skall finna

Oavsett om din kund vill använda vårt oslagbara kategorisystem, eller om de går direkt på med hjälp av den avancerade sökfunktionen, så hittar dina kunder snabbt, enkelt och säkert fram till produkterna de behöver.

Spåra hela vägen

Med hjälp av direktkoppling mot ett flertal speditörer så kan både du och dina kunder enkelt följa dina paket hela vägen från registrering till utlämning.

Underhåll din butik

Använd kopplingar direkt mot dina leverantörer för att automatiskt hålla koll på aktuella priser och lagersaldon, och om du vill låta systemet beräkna dina försäljningspriser så att de alltid är aktuella.